CASTLE

CASTLE

ДЕТСКА СОБА

Детската соба „CASTLE" е идеална за мали принцези. Можност за комбинирање на различни елементи кои можете да ги купите поединечно и да ја уредите детската соба спрема потребите на вашето дете.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Гардеробер:
111 x 60 x 190 cm
Кревет:
225 x 96,6 x 90,5 cm
Тоалетна/работна маса:
120 x 55 x 75 cm
Отворена полица:
54 x 40 x 168 cm
Зидна полица/закачалка:
70 x 18 x 20 cm
Комода со додаток за повивање:
94 x 55 x 85 (+14) cm
Наткасна:
47 x 40 x 57 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ