GLORIJA

GLORIJA

ДЕТСКА СОБА

Креирајте совршена оаза за одмор на своето дете. „GLORIJA“ нуди различни решенија за добра организација на стварите кои можете да ги комбинирате по желба.

Slika preseka
Димензии (ширина/длабочина/висина):
Плакар 2K: 96 x 60 x 210 cm
Плакар 1K: 48 x 60 x 210 cm
Комода 4F: 70 x 42 x 82 cm
Наткасна: 52,8 x 42 x 49,6 cm
Кревет: 225 x 126,6 x 90,5 cm
(за душек 200 x 120 cm)

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ