KELN

KELN

ДЕТСКА СОБА

Совршениот дизајн и елегантите линии на собата „KELN" ќе формираат совршен простор за одмор и учење. Можност за комбинирање на елементите.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Гардеробер 2К3Ф класична врата:
99,4 x 58,6 x 222,7 cm
Гардеробер 2K лизгачка врата:
185,6 x 61,2 x 223,7 cm
Кревет:
208,6 x 96 x 85 cm
(за душек 200 x 90 cm)
Комода:
142,3x40x79,9 cm
Наткасна:
52,9 x 41,9 x 43 cm
Огледало:
142 x 2,2 x 68 cm
Работна маса:
120 x 55 x 75 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ