LINO

LINO

ДЕТСКА СОБА

Практичниот и урбан дизајн на детската соба „LINO" ја прави идеална за момчиња и девојчиња. Детската соба може да ја уредите со комбинирање на различни елементи кои се купуваат поединечно. Креветот може да се дополни со фиока за дополнителен душек или пак за чување на постелнина. Работната маса со различни подесувања може да има две димензии и достапна е во две бои: светол бор и светол бор/ зелена.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Гардеробер:
90 x 56,8 x 200 cm
Кревет:
205 x 95,4 x 90 cm
Фиока за душек:
205 x 95,4 cm
Работна маса:
120-145 x 65 x 74,2 cm
Самостоечка полиц:
60 x 40 x 200 cm
Полица :
40 x 30 x 40 cm
Полица :
50 x 20 x 50 cm
Полица :
60 x 25 x 25 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ