MIRAN SAN

MIRAN SAN

КРЕВЕТ

Тапациран кревет со инзвонредна удобност кој во својот состав има и душек. Во понуда е модел со или без механизам (кутија за постелина).

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
205 x 105 x 100 cm
205 x 125 x 100 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ