ALDO

ALDO

ФОТЕЛЈА

Удобност и мекост на длабокото седење ќе стане ваша секојдневна навика.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
82 x 95 x 96 cm
Skica

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ