ELENA

ELENA

ФОТЕЛЈА

Хармонија на удобност и естетика на фотелјата „ELENA“ и овозможува лесно да продајте свое место во опремување на модерни канцеларии или софистицирани дневни.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
85 x 85 x 83 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ