FRED RELAX

FRED RELAX

ФОТЕЛЈА

Фотелја со релакс механизам креирана да овозможи ексклузивно искуство за опуштање. Висок наслон за глава и реклас наслони за нозете создаваат нова димензија за комфорт. Достапна со класичен и електричен релакс механизам.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
86 x 98 x 100 cm
92 x 98 x 100 cm
Skica

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ