IRIS

IRIS

ФОТЕЛЈА

Фотелја создадена за уживање, веднаш ќе стане ваше омилено место за одмор. Украсена со декоративни копчиња и нитни одушевува со посебниот стил на прв поглед.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
74 x 92 x 109 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ