MERLYN LUX

MERLYN LUX

ФОТЕЛЈА

Фотелја со бескрајна удобност. Елегантни дрвени ногари го прави нејзиниот изглед уште по атрактивен, а седиштето со исполна HR пена ќе направи да уживате во секој момент на одморот.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
90 x 93 x 114 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ