MONROE

MONROE

ФОТЕЛЈА

„MONROE“ фотелја која е комбинација од функционалност и удобност за идеално релаксирање. Ја препорачуваме за опремување на домот, но и за хотели и деловни простории.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
72 x 73 x 83 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ