FIONA

FIONA

КЛИК-КЛАК ЛЕЖАЈ

Компактен клик-клак лежај со пресвлака со декоративни штепови која се вади за перење. Се отвора во еден потег и се добива удобна површина за спиење. Спиење на СИМПОСАН душеци. Под душеците има метален рам и латофлекс подница.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
195 x 100 x 105 cm
Skica

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ