GORDANA

GORDANA

КАУЧ

Кауч со класичен дизајн кој едноставно се отвора во положба за спиење. Поседува жичано јадро и простор за чување постелина.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
225 x 100 x 85 cm
Skica

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ