KNJAZ

KNJAZ

КЛИК-КЛАК ЛЕЖАЈ

Лежај со жичано јадро, идеален е за дневна соба и за секојдневно спиење. Се отвора во принцип на извлекување на седечкиот дел и соборување на грбниот дел. Поседува кутија за постелина.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
232 x 105 x 85 cm
Skica

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ