MAJA

MAJA

КЛИК-КЛАК ЛЕЖАЈ

Практичен клик-клак лежај кој со еден потег се отвора во положба за спиење. Поседува и кутија за постелина.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
195 x 100 x 95 cm
Skica

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ