ONIX

ONIX

КАУЧ

Кауч со елегантни линии и декоративни штепови. Одлично решение за дневна соба. Со едноставен потег се добива површина погодна за секојдневно спиење. Поседува жичано јадро и кутија за чување постелина.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
222 x 94 x 90 cm
Skica

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ