RITA

RITA

КЛИК-КЛАК ЛЕЖАЈ

Клик-клак лежај со жичано јадро и кутија за чување постелина кој е идеален за мали простори. Пресвлаката се вади за перење. Спиење на СИМПОСАН душеци. Под душеците има метален рам и латофлекс подница.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
195 x 100 x 105 cm
Skica

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ