ALBA

ALBA

КЛУБ МАСА

Клуб маса покриена со огледало која го збогатува вашиот простор. Нуди можност вашите предмети и списанија да ги складирате во пространа фиока.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
120 x 60 x 35 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ