ART K

ART K

КЛУБ МАСА

Клуб маса со универзална намена погодна за различни типови на ентериери, се одликува со јасни линии, различни форми и завршна обработка. Достапна во два тона: храст и орев.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
120x80x35 cm
50x50x35 cm
50x50x35 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ