AVA

AVA

КЛУБ МАСА

Ненаметлив во своите пропорции и дизајнот, клуб масата „AVA“ лесно се комбинира со останатиот мебел. Со различни варијанти на завршна обработка и изработка во две висини, ќе го освежи вашиот простор и ќе му даде посебен шарм.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
80x60x45 cm
80x60x35 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ