DABLIN

DABLIN

КЛУБ МАСА

Клуб масата „DABLIN” разиграно ја комбинира црната боја и тон орев во завршна обработка и претставува впечатливо парче мебел кој ќе доминира во вашиот простор.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
97x97x35 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ