ELA 120

ELA 120

КЛУБ МАСА

Со ногарки од полно дрво и завршна обработка со висок сјај, клуб маса „ELA" прилагодена за опремување на различни стилови на ентериери. Достапна во две бои: бела и капучино

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
120 x 68 x 46,6 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ