ELA 60

ELA 60

КЛУБ МАСА

Клуб маса за универзална употреба. Одлично се вклопува во вашата дневна соба, а може да се користи и за во спална соба покрај креветот за книги и списанија. Достапна во две бои : бела и капучино

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
60 x 60 x 53 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ