FIRA

FIRA

КЛУБ МАСА

Коцкеста маса која со своите брановидни ногарки гордо стои во центарот на вашата дневна соба. Фиоката за складирање е совршено место за сите ситници кои сакате да ви бидат при рака.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
80 x 80 x 40 cm
100 x 100 x 40 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ