HANA

HANA

КЛУБ МАСА

Клуб масата „HANA” ќе ви биде драгоцена во сите прилики и да сервирате освежување на вашите пријатели, списанијата и книгите да ги чувате во внатрешноста на масата како и декоративно парче мебел за вашиот дом или деловен објект.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
115x60x40 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ