IRIS

IRIS

КЛУБ МАСА

Рачно изработената клуб маса со декоративни копчиња и мермерна плоча е идеално решение која ќе ви биде на дофат додека одмарате во омилената фотелја од истоимената колекција.

Slika preseka
Димензии (ширина/длабочина/висина):
136 x 78 x 36 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ