KLOE

KLOE

КЛУБ МАСА

Дизајн кој ги спојува традиционалните облици со иновативни елементи. Геометриска форма како декоративна рамка која има функција како ногара, ќе го направи вашиот ентериер автентичен. Достапна во тон: бело-тик, бело-натур и темен храст.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
120 x 60 x 45 cm
80 x 60 x 45 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ