LIRA

LIRA

ТРПЕЗАРИСКА МАСА

Трпезариска маса со горна плоча во кружна форма и идеална за различни стилови. Одлично се вклопува со комодата со исто име „LIRA" (повеќе информации побарајте на страната во КОМОДИ).

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
80 x 80 x 35 cm
60 x 60 x 55 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ