PRIZMA

PRIZMA

КЛУБ МАСА

Клуб маса со мермерна плоча која ќе биде извонреден додаток на вашата гарнитура, фотелја или како наткасна. Остава силен впечаток во комбинација од метално постолје во златна или сребрена боја со различни текстури на мермер.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
47 x 47 x 49 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ