TWIN

TWIN

КЛУБ МАСА

Практична клуб маса прилагодена за опремување на домови или деловни простории. Достапна во три бои: бела, храст/капучино и храст.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
80 x 80 x 40 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ