VIKTORIJA

VIKTORIJA

КЛУБ МАСА

Клуб маса со вонвременски дизајн . Одлично се вклопува со гарнитура „VIKTORIJA" (повеќе информации побарајте во категорија ТДФ гарнитури)

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
100,6 x 58,6 x 50 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ