BEOGRAD

BEOGRAD

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Изработен од масивно дрво, сведени линии и бескрекорна елеганција, програмот „BEOGRAD“ внесува отменост во вашиот ентериер. Можноста за купување на поединечни елементи и нивно комбинирање по желба, го прави одличен избор за уредување на амбиенти.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Kомода 2V:
130x40x75 cm
Kомода 4V:
150x45x75 cm:
Витрина:
100x40x200 cm
Клуб маса:
80x80x45 cm
Трпезариска маса:
180x100x75 cm
Klupa za trpezarijski sto (leva ili desna):
268x184x88 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ