BRUNO

BRUNO

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Со сталакот за книги „BRUNO“ списанијата, весниците и омилените книги секогаш ќе бидат уредно средени и на дофат на рака.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
60x35x45 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ