DARIA

DARIA

КОМОДИ И БИБЛИОТЕКИ

"DARIA" е совршена комбинација на бои. Ваш избор е каде ќе ги сместите декорациите, спомените и електронските уреди.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
Комода:
220 x 43 x 62,5 cm
Висечка полица:
160 x 30 x 107 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ