ESTER

ESTER

КОМОДИ И БИБЛИОТЕКИ

Комодата „ESTER" е комбинација на отворени и затворени полици кои овозможуваат практичност и естетика. Лесно се вклопува во различни простори.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
240 x 45 x 180 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ