FAMILY

FAMILY

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Пространа комода со декоративни апликации и рачки од масив од храст, во која можете да чувате садови и други предмети. Вклопете ја со масата „FAMILY“ и вашата трпезарија ќе биде спремна да ги дочека гостите.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
140 x 45 x 75 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ