FRAME

FRAME

КОМОДИ И БИБЛИОТЕКИ

Програм FRAME елегантен дизајн одлично се вклопува во различни стилови во ентериерот. Нуди голем број комбинации на елементите и може да се користи за опремување дневни соби, терпезарии, останати простории во домот, како и деловни простории. Елементите може да се купат поединечно. Достапен е во три бои: светол бор, храст и венге. .

Димензии (ширина / длабочина / висина)
Клуб маса: 105,8 x 54 x 39 cm
ТВ комода: 150 x 54 x 38,9 cm
Комода: 150 x 40 x 99,8 cm
Витрина: 60 x 40 x 188 cm
Библиотека: 60 x 40 x 188 cm
Висечки елемент: 150 x 28 x 33 cm
Slika preseka

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ