FRED

FRED

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Програм FRED, внесува топлина и хармонија во вашиот ентериер. Може да се користи за опремување на сите простори во домот, како и деловни простори. Елементите може да се купат поединечно. Достапен е во две бои: храст/капучино и цреша/ црно.

Димензии (ширина / длабочина / висина):
Клуб маса: 120 x 70 x 40 cm
ТВ комода: 180 x 50 x 50 cm
Комода: 180 x 50 x 77 cm
Витрина: 98,3 x 40 x 156 cm
Трпезариска маса: 200 x 100 x 75 cm
Slika preseka

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ