JEFIMIJA

JEFIMIJA

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Комода дизајнирана за љубителите со префинета естетика. Идеална за дневни соби, спални соби и работни простории.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Комода 9Ф: 170 x 44,5 x 72 cm
Комода 1В2Ф: 44,5 x 43,8 x 100 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ