KASIJA

KASIJA

КОМОДИ И БИБЛИОТЕКИ

Дизајниран да ја олесни организацијата на предметите во вашиот простор. Отворени и затворени полици и двете фиоки ви овозможуваат да ги подредите вашите најдраги фотографии, книги и останати ситници.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)
284,6 x 50 x 170,1 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ