KRUG

KRUG

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Рам со дрвени сегменти во различни тонови на огледалото „KRUG“, ќе го направат Вашиот ентериер оригинален и креативен.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
130,8 x 3,2 x 155,4 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ