LIRA

LIRA

КОМОДИ И БИБЛИОТЕКИ

Минималистички дизајн и инзвонредна функционалност се главните карактеристики на комодата "LIRA". Одлично се вклопува во било кој простор.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Комода 3В2Ф: 160 x 45 x 75 cm
Комода 2В2Ф: 105 x 45 x 90 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ