MELI

MELI

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Раскошна комода и чисти линии во тон бел храст чии изрезбани ногарки и даваат префинетост. Огледалото со тапациран рам е рачна изработка од врвните мајстори. Можност за купување на поединечни елементи.

Димензии (ширина / длабочина / висина):
Комода: 166,5 x 40 x 67,8 cm
Огледало: 160 x 5 x 90 cm
Slika preseka

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ