MERA

MERA

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Со изразена текстура на дрво во декор „jasen flader”, програмот „MERA” ќе внесе топлина од природни материјали во вашиот дневен простор, трпезарија или канцеларија. Со купување на сетот или поединечни елементи го креирате просторот согласно вашите потреби.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Трпезариска маса:
180x100x75 cm
Комода 2V:
160x45x75 cm
Комода 4F:
160x45x75 cm
Витрина2V:
90x45x160 cm
Клуб маса:
110x60x45,6 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ