RUBIN

RUBIN

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Огледало со асиметричен облик и дрвен рам, визуелно ќе го прошири просторот и ќе му даде единствен впечаток.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
100 x 2,2 x 205 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ