SAFIRA

SAFIRA

КОМОДИ И БИБЛИОТЕКИ

Програм SAFIRA наменет е за љубителите на дрвените текстури и практични решенија. Која истовремено ќе ви пружи естетика и функционалност. Елементите од програмот може да се користат за опремување на дневни соби, терпезарии и за останатите простории во домот, како и деловни простории. Може да се купат поединечно елементите и да се комбинираат по ваша желба.

Димензии (ширина / длабочина / висина)
Клуб маса:
120x60x40 cm
73x73x40 cm
50x50x50 cm
ТВ комода 2В:
130 x 50 x 54 cm
ТВ комода 4Ф:
160 x 50 x 54 cm:
Терпезариска маса со развлекување:
160/200 x 90 x 76 cm
Терпезариска маса без развлекување:
200 x 100 x 76 cm
160 x 90 x 76 cm
Комода 2В3Ф:
140 x 50 x 78 cm
Комода 2В2Ф:
97,8 x 42 x 99,3 cm
Витрина 2В:
105 x 42 x 171 cm
Slika preseka

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ