TARA

TARA

КОМОДИ, БИБЛИОТЕКИ И ОГЛЕДАЛА

Програмот „Tara“ во изработка вешто го спојува дрвото, каленото стакло и лед светлата. Витрините и комодите се досапни во неколку големини и комбинации на боја. Елементите се купуваат поединечни и се комбинираат по избор.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Висока комода 2V:
80x43x106 cm
Ниска комода 2V:
158x43x61 cm
Ниска комода 2V со стаклени врати:
158x43x61 cm
Комода 4F2V:
123,2x43x155 cm
Витрина:
63,4x43x190,9 cm
Трпезариска маса:
160 x 90 x 76.2 cm
200 x 100 x 76.2 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ