NOSTALGIJA

NOSTALGIJA

ПРЕТСОБЈЕ

„NOSTALGIJA“ е одличен сојузник за добра организација на ствари во вашето претсобје. Со различно комбинирање на елементите, едноставно се прилагодува на вашите потреби и го прави вашиот простор повеќекратно функционално и убаво. Во понуда чевларник, огледало, комода, закачалка, плакар со и без огледало. Избор на елементите по желба на клиентот.

Slika preseka
Димензии (ширина/длабочина/висина)
Чевларник: 69,2 x 32 x 120,5 cm
Огледало: 69,4 x 4,8 x 81,8 cm
Комода: 69,2 x 37 x 40 cm
Закачалка: 69,4 x 22,4 x 147,3 cm
Плакар со и без огледало:
69,4 x 42,2 x 207,3 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ