SLIM

SLIM

ПРЕТСОБЈЕ

Практично претсобје совршено за мали простории. Поседува повеќе елементи кои можат да се купат поединечно и да се комбинираат по желба. Достапно во две бои венге и бело.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Ормар со или без огледало: 62 x 40 x 183 cm
Чевларник 3F: 62 x 18 x 114 cm
Чевларник 5F sa ogledalom: 62 x 18 x 183 cm
Закачалка: 62 x 4 x 183 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ