ALEKSANDAR

ALEKSANDAR

КРЕВЕТ

Узглавје со меки перници од декоративен штоф ќе ви овозможи нежен наслон и вистински комфор. Во понуда е модел без механизам. Душекот не е вклучен во цената.

Slika preseka
Димензии (ширина/длабочина/висина):
225 x 195 x 105 cm
(за душек 200 x 180 cm)
225 x 175 x 105 cm
(за душек 200 x 160 cm)

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ